Denizli Usulü Tarhana Çorbası Malzemeleri
- 2 top Denizli tarhanası
- 1 çay bardağı nohut
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım kangal sucuk
- Zeytinyağı
- 1 litre su
Denizli Çameli'nin meşhur yerel lezzetlerinden Tarhana Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çameli OtelleriNohut ve tarhana ayrı kaplarda akşamdan ıslatılır. Sonraki gün nohut haşlanır. Ayrı bir yerde salça zeytinyağında kızdırılır ve üzerine su ilave edilir. Su kaynamadan tarhana eklenir ve karıştırarak erimesi sağlanır. Tarhana koyu bir kıvam aldıktan sonra haşlanmış nohut ilave edilerek 10 dakika kısık ateşte kaynatılır, ardından ince ince doğranmış sucuklar eklenir ve 5 dakika daha kaynatıldıktan sonra ocağın altı kapatılır.
Çameli lezzetlerinden Denizli Usulü Tarhana Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Denizli Usulü Tarhana Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Çameli lezzetlerinden meşhur Denizli Usulü Tarhana Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Denizli Usulü Tarhana Çorbası nasıl yapılır. Denizli Çameli lezzetlerinden Denizli Usulü Tarhana Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Denizli Usulü Tarhana Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...