Yumurtalı Kenger Malzemeleri
- 1 kg kenger
- 3 adet yumurta
- Kızartmak için sıvı yağ
- Tuz
- 2-3 yemek kaşığı un
Diyarbakır Bismil'in meşhur yerel lezzetlerinden Yumurtalı Kenger malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bismil OtelleriKenger temizlendikten sonra üzerine 1 su bardağı su dökülür ve suyunu çekene kadar haşlanır. Çok yumuşamamasına dikkat edilerek haşlanan kenger tuzlanıp önce una ardından yumurtaya bulanarak kızartılır. İsteğe göre sarımsaklı yoğurt ile servis edilir.
Bismil lezzetlerinden Yumurtalı Kenger ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Yumurtalı Kenger görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...