Ayvalı Kavurma Malzemeleri
- 1 kg kemiksiz kuşbaşı et
- 2 adet orta boy ayva
- 2 yemek kaşığı margarin
- Tuz
Diyarbakır Dicle'nin meşhur yerel lezzetlerinden Ayvalı Kavurma malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Dicle OtelleriÖncelike etler sac kavurma tavasına yıkanmadan konulur ve suyunu çekene kadar pişirilir. Ayvalar kabukları soyulmadan iri küpler hâlinde doğranarak etin içine ilave edilir, ardından tuz eklenir sık sık karıştırılarak kavrulur. Et yağsız ise 2 yemek kaşığı margarin ilave edilir. Pişen et ekmek üzerine alınarak servis edilir.
Dicle lezzetlerinden Ayvalı Kavurma ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ayvalı Kavurma görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Dicle lezzetlerinden meşhur Ayvalı Kavurma yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ayvalı Kavurma nasıl yapılır. Diyarbakır Dicle lezzetlerinden Ayvalı Kavurma tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ayvalı Kavurma videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...