Sumak Suyu Malzemeleri
- 1 çay bardağı sıcak su
- 1 tatlı kaşığı sumak
Diyarbakır Kulp'un meşhur yerel lezzetlerinden Sumak Suyu malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kulp Otelleri1 çay bardağı kaynamış suyun içerisine 1 tatlı kaşığı sumak ilave edilir ve 5 dakika kadar demlenmeye bırakılır ve süzülür.
Kulp lezzetlerinden Sumak Suyu ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sumak Suyu görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kulp lezzetlerinden meşhur Sumak Suyu yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sumak Suyu nasıl yapılır. Diyarbakır Kulp lezzetlerinden Sumak Suyu tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sumak Suyu videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...