Elma Düzmesi Malzemeleri
- Elma
- Kıyma
- Yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Diyarbakır Sur'un meşhur yerel lezzetlerinden Elma Düzmesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sur OtelleriKıyma, yumurta, tuz, karabiber ve pul biber bir kapta iyice yoğrulur. Yuvarlak dilimlenen elmalar yağda kızartılır ardından tencereye bir kat köfte bir kat elma gelecek şekilde dizilir, üzerine su ve tuz ilave edilerek kısık ateşte pişirilir.
Sur lezzetlerinden Elma Düzmesi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Elma Düzmesi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...