Düzce Usulü Buğulama Malzemeleri
- 1 kilo temizlenip ayıklanmış hamsi
- 2 adet halka halka doğranmış soğan
- 1 adet doğranmış domates
- 2-3 adet doğranmış sivri biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Bir miktar su
Düzce Cumayeri'nin meşhur yerel lezzetlerinden Buğulama malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Cumayeri OtelleriBir makarna süzgeci ve ona uygun pişirme kabı alın. Tencerenin içine 3 parmak kadar su koyup tüm malzemeleri, süzgeç ile birlikte tencereye yerleştirin. Yemeğinizi, bu şekilde kapağı kapalı olarak yarım saat kadar pişirin. Balık, tüm yağını suya bıraktıktan sonra ocaktan alarak servis edin. Afiyet olsun.
Cumayeri lezzetlerinden Düzce Usulü Buğulama ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Düzce Usulü Buğulama görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...