Sebzeli Kaygana Malzemeleri
- 1.5 su bardağı mısır unu
- 1 adet yumurta
- 2 su bardağı süt
- Sıvı yağ
- 5-6 adet doğranmış taze soğan
- Çeyrek demet doğranmış maydanoz
- Bir tutam tuz
Düzce Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Sebzeli Kaygana malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Düzce OtelleriTaze soğanları, tuz ile ovup bir kaba alın. Yumurta, sıvı yağ ve maydanozu ekleyip güzelce çırpın. Daha sonra yavaş yavaş un katarak çırpmaya devam edin. Bir tavayı az miktarda yağ ile kızdırın. Ardından karışımdan 2-3 kepçe kadar ekleyip krepten biraz daha kalın olacak şekilde önlü arkalı pişirin. Afiyet olsun.
Düzce Merkez lezzetlerinden Sebzeli Kaygana ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sebzeli Kaygana görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Düzce lezzetlerinden meşhur Sebzeli Kaygana yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sebzeli Kaygana nasıl yapılır. Düzce Merkez lezzetlerinden Sebzeli Kaygana tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sebzeli Kaygana videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...