Tava Ciğeri Malzemeleri
- Yarım kilo dana ciğer
- 1 su bardağı un
- 1 çay kaşığı tuz
- Kızartmak için sıvı yağ
Edirne Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Tava Ciğeri malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Edirne OtelleriCiğeri, sinirlerinden ayırıp yaprak yaprak doğrayın. Ardından yıkayıp suyunu akıtması için bir süzgece alın. Bu sırada derin bir tavada bolca sıvı yağ kızdırın. Ciğerleri, bir tutam tuz ile harmanlayıp una bulayın. Fazla ununu silkeleyerek kızgın yağda pişirin. Piyaz, soğan salatası ya da acı biber ile servis edin. Afiyet olsun.
Edirne Merkez lezzetlerinden Tava Ciğeri ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tava Ciğeri görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Edirne lezzetlerinden meşhur Tava Ciğeri yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tava Ciğeri nasıl yapılır. Edirne Merkez lezzetlerinden Tava Ciğeri tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tava Ciğeri videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...