Erzincan Usulü Keşkek Malzemeleri
- 1 kilo buğday
- 750 gram kuşbaşı et
- 100-150 gram kadar tereyağ
- 2 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
Üzeri İçin
- 200 gram tereyağ
Erzincan İliç'in meşhur yerel lezzetlerinden Keşkek malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İliç OtelleriEtleri bir tencere alın. Üzerine su ilave ederek 15-20 dakika kadar haşlayın. Ayrı bir yerde tereyağ eritin. Salça, et, et suyu, buğday, baharatlar ve bir miktar su ekleyip düdüklü tencerede yaklaşık yarım saat pişirin. Keşkeği, piştikten sonra tahta kaşık ya da tokmak yardımıyla iyice ezin. Ardından servis tabağına alıp üzerine eritilmiş tereyağ dökerek yiyin. Afiyet olsun.
İliç lezzetlerinden Erzincan Usulü Keşkek ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Erzincan Usulü Keşkek görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Erzincan lezzetlerinden meşhur Erzincan Usulü Keşkek yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Erzincan Usulü Keşkek nasıl yapılır. İliç lezzetlerinden Erzincan Usulü Keşkek tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Erzincan Usulü Keşkek videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...