Un Çorbası Malzemeleri
- 2 kahve fincanı un
- 4 yemek kaşığı tereyağ
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 1.5 litre et suyu ya da su
- 1 su bardağı süt
- Pul biber
- Tuz
Erzincan İliç'in meşhur yerel lezzetlerinden Un Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İliç Otelleri2 yemek kaşığı tereyağını eritin. Üzerine un ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Ardından et suyu, süt ve tuzu da ilave edip topaklanmaması için devamlı karıştırarak pişirin. Ayrı bir yerde kalan tereyağını eritip soğanları kavurun. Üzerine pul biber ekleyip ocaktan alın. Un çorbasını kâselere bölüştürüp üzerine biberli karışımı dökerek servis edin. Afiyet olsun.
İliç lezzetlerinden Un Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Un Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
İliç lezzetlerinden meşhur Un Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Un Çorbası nasıl yapılır. Erzincan İliç lezzetlerinden Un Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Un Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...