Erzincan Usulü Haşıl Malzemeleri
- 3 su bardağı un
- 3 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 su bardağı sıcak su
- 150 gram kadar tereyağ
Erzincan Tercan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Haşıl malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Tercan OtelleriUn, su ve tuzu devamlı karıştırarak pişirin. Karışımın kıvamı koyulaşınca ocaktan alıp blenderdan geçirin. Ardından tekrar tencereye aktarıp 1 su bardağı sıcak su ile helva gibi kavurun. Daha sonra yemeği servis tabağına alın. Üzerine, erittiğiniz tereyağını döküp sıcak olarak tüketin. Afiyet olsun.
Erzincan lezzetlerinden meşhur Erzincan Usulü Haşıl yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Erzincan Usulü Haşıl nasıl yapılır. Tercan lezzetlerinden Erzincan Usulü Haşıl tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Erzincan Usulü Haşıl videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...