Üzümlü Erzincan Malzemeleri
- Arzu ettiğiniz kadar Erzincan (Cimin) üzümü
- Üzümlere yetecek kadar ceviz içi
- İp
- İğne
Erzincan Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Üzümlü Erzincan malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Üzümlü OtelleriCimin üzümlerini yıkayıp ortadan ikiye bölün. İçlerindeki çekirdekleri çıkarıp birkaç gün boyunca kurutun. Ardından böldüğünüz iki üzümü yan yana getirip içine bir tane ceviz içi koyun ve sıkıca kapatın. Tüm üzümlere aynı işlemi uyguladıktan sonra iğne iplik yardımıyla birbirine geçirin. Işık almayan bir yerde kurutup kış boyunca tüketin.
Erzincan lezzetlerinden meşhur Üzümlü Erzincan yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Üzümlü Erzincan nasıl yapılır. Üzümlü lezzetlerinden Üzümlü Erzincan tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Üzümlü Erzincan videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...