Cağ Kebabı Malzemeleri
- 1 adet kuzu but
- 100 gr yoğurt
- 1 adet soğan
- 5-6 adet yeşil biber
- 4 adet domates
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Lavaş ekmeği
Erzurum Aziziye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Cağ Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Aziziye OtelleriYoğurt, doğranmış soğan, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır. Et bu terbiye içine alınarak 1 gün bekletilir. Ardından yaprak şeklinde kesilen etler cağ kebabına özel şişlere geçirilir, ateş üzerinde çevirerek kızartılır. Soğan, domates ve biber ocakta közlenir, pişen cağ kebabı lavaş ekmeği üzerinde közlenmiş sebzelerle birlikte servis edilir.
Aziziye lezzetlerinden Cağ Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Cağ Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Aziziye lezzetlerinden meşhur Cağ Kebabı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Cağ Kebabı nasıl yapılır. Erzurum Aziziye lezzetlerinden Cağ Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Cağ Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...