Yüksek rakımda üretilen süzme balın lezzeti, kokusu ve kıvamı ile beğenilmektedir ve sıklıkla kahvaltıda tercih edilmektedir. Bu sayfa şunlarla ilgili: Erzurum süzme balı Erzurum karakovan süzme balı Karaçoban süzme balı Karaçoban Karakovan Süzme Balı
Bir balın karakovan olup olmadığını nasıl anlarız? Karakovan balında mum yoktur, kıvamı yoğundur. Arının yaptığı doğal kovanda oluşan balın en ayırt edici özelliği budur.
İlgili Sayfalar | Erzurum KaraçobanGezi Rehberi. Gezilecek Görülecek Yerler Ne Yenir? Yerel Lezzetler Ne Alınır? Hediyelik, Hatıralık, Zanaatkârlık Ürünleri Ne Alınır? Yöresel Gıda Ürünleri Önemli Telefonlar: Valilik, Kaymakamlık, Belediye, Polis ve Jandarma İletişim Bilgileri Otel Rezervasyonu