Çaşır Kavurması

Erzurum Narman'ın meşhur yerel lezzetlerinden Çaşır malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Narman Otelleri

Erzurum Narman lezzetlerinden Çaşır tarifi ile sofranıza lezzet katın

Çaşır Kavurması Malzemeleri

  • Yarım kg çaşır
  • 2-3 çorba kaşığı tereyağı
  • 4 adet yumurta
  • Karabiber
  • Tuz
Çaşır Kavurması › Yerel Lezzetler | Narman | ErzurumTıkla ve Görseli Büyüt: Çaşır Kavurması

Çaşır Kavurması Yemeğinin Tarifi

Çaşırın uç kısımları temizlendikten sonra tuzlu suda haşlanır. Haşlanan çaşırlar acısının çıkması için yarım saat soğuk suda bekletilir, ardından ince ince doğranarak tereyağında kavrulur. Kavrulduktan sonra üzerine yumurta kırılır çok az karıştırılarak pişirilir, son olarak üzerine karabiber serpilir.

Çaşır Kavurması Tarifi

Erzurum lezzetlerinden meşhur Çaşır Kavurması yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/xmmNybySCyU

Çaşır Kavurması Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Çaşır Kavurması nasıl yapılır. Narman lezzetlerinden Çaşır Kavurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Çaşır Kavurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...