Kaysefe

Erzurum Yakutiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Kaysefe malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Yakutiye Otelleri

Erzurum Yakutiye lezzetlerinden Kaysefe tarifi ile sofranıza lezzet katın

Kaysefe Malzemeleri

  • 1 kâse kuru kayısı
  • 1 çay bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı dövülmüş ceviz
Kaysefe › Yerel Lezzetler | Yakutiye | ErzurumTıkla ve Görseli Büyüt: Kaysefe

Kaysefe Tatlısının Tarifi

Kuru kayısılar 15 dakika kadar suda bekletildikten sonra yıkanır ve tencereye alınır, ardından üzerine şeker ilave edilir, şekerler eriyip kayısılar yumuşayana kadar pişirilir ve tereyağı eklenir. 2-3 dakika daha pişirildikten sonra ocaktan alınır ve soğuyunca borcamda veya tabakta üzerine dövülmüş ceviz dökülerek servis edilir.

Kaysefe Tarifi

Erzurum lezzetlerinden meşhur Kaysefe yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/OZrKAmWGmrQ

Kaysefe Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Kaysefe nasıl yapılır. Yakutiye lezzetlerinden Kaysefe tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kaysefe videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...