Kıygaşa

Eskişehir Günyüzü'nün meşhur yerel lezzetlerinden Kıygaşa malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Günyüzü Otelleri

Eskişehir Günyüzü lezzetlerinden Kıygaşa tarifi ile sofranıza lezzet katın

Kıygaşa Malzemeleri

  • 1 kg un
  • 1 paket yaş maya
  • Ilık su veya süt
  • Tuz
  • Kızartmak için sıvı yağ
Kıygaşa › Yerel Lezzetler | Günyüzü | EskişehirTıkla ve Görseli Büyüt: Kıygaşa

Kıygaşa Yemeğinin Tarifi

Tüm malzemeler bir kapta karıştırılarak yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğrulur. Elde edilen hamur 1-1.5 saat dinlendirilir. Kabaran hamur yumurta büyüklüğünde parçalara bölünür zeytinyağı ile açılarak kızgın yağda kızartılır.

Kıygaşa Görselleri

Günyüzü lezzetlerinden Kıygaşa ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kıygaşa görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...