Göceli Tarhana Malzemeleri
- 3 kg yoğurt
- 6 kg süzme yoğurt
- 10 su bardağı yarma
- Yarım kg süt
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı un
- Tuz
Eskişehir İnönü'nün meşhur yerel lezzetlerinden Göceli Tarhana malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İnönü OtelleriSüzme yoğurt geniş bir kaba alınır, ısınıp dağılmaya başlayana kadar beklenir, üzerine yarma ilave edilir. Ayrı bir yerde yoğurt, un, yumurta, süt çırpılır ve süzme yoğurda ilave edilerek karıştırılarak kaynatılır. Koyu bir kıvama gelince tuzu eklenir temiz örtüler serili tepsilere kaşık yardımıyla dökülür, güneşte iyice kuruması beklenir.
İnönü lezzetlerinden Göceli Tarhana ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Göceli Tarhana görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
İnönü lezzetlerinden meşhur Göceli Tarhana tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Göceli Tarhana nasıl yapılır. Eskişehir İnönü lezzetlerinden Göceli Tarhana tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Göceli Tarhana videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...