Pasa

Eskişehir İnönü'nün meşhur yerel lezzetlerinden Pasa malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

İnönü Otelleri

Eskişehir İnönü lezzetlerinden Pasa tarifi ile sofranıza lezzet katın

Pasa Malzemeleri

  • 1 kg pancar yaprağı
  • 1 adet soğan
  • 4 adet yumurta
Pasa › Yerel Lezzetler | İnönü | EskişehirTıkla ve Görseli Büyüt: Pasa

Pasa Yemeğinin Tarifi

Pancar yaprakları güzelce yıkanır ve doğranır. Küp küp doğranan soğanlarla birlikte kavrularak üzerine yumurta kırılır.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...