Harşıl Malzemeleri
- 1 demet ıspanak
- 5-6 dal taze soğan
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- 2 adet yumurta
- Zeytinyağı
- Tuz
Eskişehir Mahmudiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Harşıl malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Mahmudiye OtelleriYıkanan ıspanaklar yemeklik doğranır, haşlanarak soğuk suya alınır. Taze soğanlar ince ince doğrandıktan sonra ıspanak, yoğurt, tuz ile karıştırılıp servis tabağına aktarılır. Yumurtalar haşlanıp dilimlenir ve ıspanağın üzerine yerleştirilir.
Mahmudiye lezzetlerinden Harşıl ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Harşıl görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Mahmudiye lezzetlerinden meşhur Harşıl tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Harşıl nasıl yapılır. Eskişehir Mahmudiye lezzetlerinden Harşıl tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Harşıl videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...