Miyane Çorbası Malzemeleri
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 çay bardağı un
- 4 bardak tavuk suyu
- Tuz
Eskişehir Sivrihisar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Miyane Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sivrihisar OtelleriUn tereyağında kokusu çıkana kadar kavrulur, ardından tavuk suyu ilave edilerek pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırılır. Tuz ekledikten sonra ocaktan alınır üzerine limon suyu ya da çiğ domates rendesi dökülerek servise hazır hâle getirilir.
Sivrihisar lezzetlerinden Miyane Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Miyane Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...