Tavşan Güveci Malzemeleri
- 1 adet tavşan
- 2 adet soğan
- 2 adet patlıcan
- 5-6 adet domates
- 1 baş sarımsak
- 4-5 adet yeşil sivri biber
- Baharat
- Yağ
- Tuz
Eskişehir Sivrihisar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Tavşan Güveci malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sivrihisar OtelleriDoğranmış soğan, biber, domates ve yağ güvece konularak kavrulur. Önceden soyulup tuzlu suda bekletilmiş patlıcanlar ilave edilir. Suyunu çektikten sonra baharat ve tuz, son olarak sıcak su eklenerek pişirilir.
Sivrihisar lezzetlerinden Tavşan Güveci ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tavşan Güveci görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...