Ali Nazik Kebabı Malzemeleri
- 150 gram kuzu kuşbaşı ya da zırh kıyması
- 2 adet közlenmiş patlıcan
- 200 gram süzme yoğurt
- 50 gram tereyağ
- Yarım çay kaşığı pul biber
- 3 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
Gaziantep Araban'ın meşhur yerel lezzetlerinden Ali Nazik Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Araban OtelleriKözlenmiş patlıcanları, küp küp doğrayın. Ardından kuşbaşı et ya da zırh kıymasını ister şişe takarak isterseniz de tavada güzelce pişirin. Bu sırada süzme yoğurt, ezilmiş sarımsak ve tuz ile bir sos hazırlayın. Doğradığınız patlıcanları da sos ile karıştırın. Daha sonra pişirdiğiniz eti de yoğurtla buluşturun. Ayrı bir yerde tereyağ ve pul biberi kızdırıp kebabın üzerine gezdirin. Afiyet olsun.
Araban lezzetlerinden Ali Nazik Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ali Nazik Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Araban lezzetlerinden meşhur Ali Nazik Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ali Nazik Kebabı nasıl yapılır. Gaziantep Araban lezzetlerinden Ali Nazik Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ali Nazik Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...