Ayva Kebabı Malzemeleri
- 1 kilo yağlı kıyma
- 1 kilo ayva
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
- Tuz
Gaziantep Araban'ın meşhur yerel lezzetlerinden Ayva Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Araban OtelleriAyvaları yıkayıp boyuna 6 dilime bölün. Ardından her bir dilimi 3 parçaya ayırın. Kıymayı, tuz ile yoğurun. Daha sonra malzemeleri; bir dilim ayva, bir top kıyma olacak şekilde şişe geçirin ve kömür ateşinde pişirin. Piştikten sonra bir kaba alıp üzerine nar ekşisi gezdirin. Kapağını kapatıp 20-25 dakika kadar dinlendirin. Ardından ince ekmek ya da lavaş ile servis edin.
Araban lezzetlerinden Ayva Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ayva Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Araban lezzetlerinden meşhur Ayva Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ayva Kebabı nasıl yapılır. Gaziantep Araban lezzetlerinden Ayva Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ayva Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...