Elma Kebabı Malzemeleri
- 1 kilo yağlı kıyma
- 1 kilo ekşi elma
- Bir tutam tuz
Gaziantep Araban'ın meşhur yerel lezzetlerinden Elma Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Araban OtelleriElmaları yıkayın. Kabuklarını soymadan, boyuna 6 parçaya kesin. Ardından her parçayı ikiye bölün. Varsa çekirdek yuvalarını çıkararak temizleyin. Daha sonra kıymayı, tuz ile yoğurun. Bir şiş alıp bir parça elma, bir parça köfte olacak şekilde dizin. Tüm şişleri, mangal ya da kömür ateşinde pişirin. Sıcak şekilde servis tabağına alıp ince ekmek ile tüketin. Afiyet olsun.
Araban lezzetlerinden Elma Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Elma Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...