Elma Kebabı

Gaziantep Araban'ın meşhur yerel lezzetlerinden Elma Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Araban Otelleri

Gaziantep Araban lezzetlerinden Elma Kebabı tarifi ile sofranıza lezzet katın

Elma Kebabı Malzemeleri

  • 1 kilo yağlı kıyma
  • 1 kilo ekşi elma
  • Bir tutam tuz
Elma Kebabı › Yerel Lezzetler | Araban | GaziantepTıkla ve Görseli Büyüt: Elma Kebabı

Elma Kebabı Yemeğinin Tarifi

Elmaları yıkayın. Kabuklarını soymadan, boyuna 6 parçaya kesin. Ardından her parçayı ikiye bölün. Varsa çekirdek yuvalarını çıkararak temizleyin. Daha sonra kıymayı, tuz ile yoğurun. Bir şiş alıp bir parça elma, bir parça köfte olacak şekilde dizin. Tüm şişleri, mangal ya da kömür ateşinde pişirin. Sıcak şekilde servis tabağına alıp ince ekmek ile tüketin. Afiyet olsun.

Elma Kebabı Görselleri

Araban lezzetlerinden Elma Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Elma Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/gaziantep/araban/yerel-lezzetler/elma-kebabi/elma-kebabi-28dd2c.jpg-|-Bu Görsel Elma Kebabı Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Elma Kebabı › Elma Kebabı Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Elma Kebabı Görselleri (1)
/img/tr/min/gaziantep/araban/yerel-lezzetler/elma-kebabi/elma-kebabi-d82c8d.jpg-|-Bu Görsel Elma Kebabı Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Elma Kebabı › Elma Kebabı Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Elma Kebabı Görselleri (2)
/img/tr/min/gaziantep/araban/yerel-lezzetler/elma-kebabi/elma-kebabi-eccbc8.jpg-|-Bu Görsel Elma Kebabı Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Elma Kebabı › Elma Kebabı Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Elma Kebabı Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...