Cartlak Kebabı Malzemeleri
- 150 gram kuzu ciğeri
- 30 gram ciğer yağı
- 1 tutam doğranmış maydanoz
- 1 adet piyazlık doğranmış soğan
- Bir tutam tuz
- Bir tutam karabiber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı sumak
- Limon suyu
Gaziantep İslahiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Cartlak Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İslahiye OtelleriCiğer ve yağı kuşbaşı doğrayın. Ardından malzemeleri, 2-3 parça ciğer, bir parça yağ olacak şekilde şişe geçirin. Tüm şişleri, kömür ateşinde ya da mangalda pişirin. Bu sırada soğan, maydanoz, baharatlar ve limon suyu ile bir soğan piyazı hazırlayın. Piyazı servis tabağına alıp üzerine şişleri dizin. Afiyet olsun.
İslahiye lezzetlerinden Cartlak Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Cartlak Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
İslahiye lezzetlerinden meşhur Cartlak Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Cartlak Kebabı nasıl yapılır. Gaziantep İslahiye lezzetlerinden Cartlak Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Cartlak Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...