Gaziantep Nizip lezzetlerinden Simit Kebabı tarifi ile sofranıza lezzet katın
Simit Kebabı Malzemeleri
650 gram az yağlı kıyma
250 gram ıslatılmış ince bulgur
85 gram çam fıstığı
3-4 diş ezilmiş sarımsak
1 adet rendelenmiş soğan
2 demet doğranmış maydanoz
15 gram köfte baharatı
15 gram tarçın
15 gram kimyon
15 gram karabiber
15 gram pul biber
1 çay kaşığı tuz
50 gram fıstık içi
10 gram rendelenmiş kaşar
Simit Kebabı Yemeğinin Tarifi
Geniş bir kapta; kıyma, bulgur, çam fıstığı, sarımsak, soğan, maydanoz ve baharatları iyice yoğurun. Malzemeler birbirine geçip harmanlanınca harçtan kuşbaşı büyüklüğünde parçalar koparıp şişe takın. Izgara ya da mangalda pişirdiğiniz kebabı servis tabağına alın. Şişten çıkarıp üzerine fıstık içi ve rendelenmiş kaşar serpin. Afiyet olsun.
Simit Kebabı Görselleri
Nizip lezzetlerinden Simit Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Simit Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Nizip lezzetlerinden meşhur Simit Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Simit Kebabı Nasıl Yapılır Yemek Videoları
Simit Kebabı nasıl yapılır. Gaziantep Nizip lezzetlerinden Simit Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Simit Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.