Ciğer Yahni Malzemeleri
- 500 gram dana ciğeri
- 1 adet kapya biber
- 2 adet sivri biber
- 2 adet domates
- 3 adet soğan
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağ
- Yarım demet doğranmış maydanoz
Gaziantep Nurdağı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Ciğer Yahni malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Nurdağı OtelleriCiğeri, kuşbaşı doğrayın. Yıkayıp süzerek bir tencerede haşlayın.Ayrı bir yerde yemeklik doğranmış soğanı, zeytinyağ ile kavurun. Soğanların rengi dönünce ciğeri, doğranmış biberleri ve domatesi ekleyip pişmeye bırakın. Yaklaşık 15 dakika kadar pişirdiğiniz yemeğe, maydanoz ve baharatları ilave edip birkaç dakika daha ocakta tutun. Daha sonra yemeğin altını kapatıp servis tabağına alın. Afiyet olsun.
Nurdağı lezzetlerinden Ciğer Yahni ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ciğer Yahni görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Nurdağı lezzetlerinden meşhur Ciğer Yahni tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ciğer Yahni nasıl yapılır. Gaziantep Nurdağı lezzetlerinden Ciğer Yahni tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ciğer Yahni videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...