Gaziantep Usulü Küşleme Malzemeleri
- 600 gram kuzu küşleme
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 adet soğanın suyu
- Bir tutam tuz
- Bir tutam karabiber
Gaziantep Oğuzeli'nin meşhur yerel lezzetlerinden Küşleme malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Oğuzeli OtelleriKüşlemeyi iri iri doğrayıp bir kaba alın. Ayrı bir yerde yoğurt, salça, bal, zeytinyağ, soğan suyu, tuz ve karabiberi çırpıp bir sos oluşturun. Hazırladığınız sosu, küşlemenin üzerine dökün ve karışımın, etin her tarafına bulanmasını sağlayın. Ardından küşlemeyi streç film ile kapatıp en az 1 saat, buzdolabında dinlendirin. Sürenin sonunda yanmaz yapışmaz bir tavada ya da mangalda pişirerek servis edin. Afiyet olsun.
Gaziantep lezzetlerinden meşhur Gaziantep Usulü Küşleme yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Gaziantep Usulü Küşleme nasıl yapılır. Oğuzeli lezzetlerinden Gaziantep Usulü Küşleme tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gaziantep Usulü Küşleme videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...