Kabaklama Malzemeleri
- 1 kilo bal kabağı
- 300 gram kuşbaşı et
- 100 gram haşlanmış nohut
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay bardağı limon suyu
- Bir tutam tuz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı kuru nane
- Su
Gaziantep Oğuzeli'nin meşhur yerel lezzetlerinden Kabaklama malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Oğuzeli OtelleriKabağı yıkayıp soyun ve içini temizleyerek küp küp doğrayın. Ardından et ve nohutu, üzerine su koyarak haşlayın. Etler yumuşayınca salça, tuz ve kabakları ilave edip pişmeye bırakın. Ayrı bir yerde kuru naneyi, sıvı yağda kızdırın. Yemeğin limonunu da ekleyip üzerine naneli yağ dökerek servis edin. Afiyet olsun.
Oğuzeli lezzetlerinden Kabaklama ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kabaklama görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Oğuzeli lezzetlerinden meşhur Kabaklama tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kabaklama nasıl yapılır. Gaziantep Oğuzeli lezzetlerinden Kabaklama tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kabaklama videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...