Gaziantep Usulü Müceddere

Gaziantep Şehitkamil'in meşhur yerel lezzetlerinden Müceddere malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Şehitkamil Otelleri

Gaziantep Şehitkamil lezzetlerinden Müceddere tarifi ile sofranıza lezzet katın

Gaziantep Usulü Müceddere Malzemeleri

  • 500 gram mercimek
  • 50 gram bulgur
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı pul biber
  • Yarım su bardağı zeytinyağ
  • 2 litre su
  • Bir tutam tuz
Gaziantep Usulü Müceddere › Yerel Lezzetler | Şehitkamil | GaziantepTıkla ve Görseli Büyüt: Gaziantep Usulü Müceddere

Gaziantep Usulü Müceddere Yemeğinin Tarifi

Mercimekleri bol su ile yıkayıp kaynamakta olan tencereye atın. 15 dakika kadar haşlanan mercimeğe; salça, tuz ve bulgur ilave edin. Bulgur, suyunu çekene dek pişirmeye devam edin. Ardından zeytinyağda kızdırdığınız pul biberi de yemeğin üzerine gezdirin ve sıcak şekilde servis yapın. Afiyet olsun.

Gaziantep Usulü Müceddere Tarifi

Gaziantep lezzetlerinden meşhur Gaziantep Usulü Müceddere yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/asTzVIiBJWo

Gaziantep Usulü Müceddere Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Gaziantep Usulü Müceddere nasıl yapılır. Şehitkamil lezzetlerinden Gaziantep Usulü Müceddere tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gaziantep Usulü Müceddere videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...