Gaziantep Usulü Soğan Kebabı Malzemeleri
- 500 gram yağlı kıyma
- 1 kilo küçük kuru soğan
- 1 kahve fincanı nar pekmezi
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
Gaziantep Şehitkamil'in meşhur yerel lezzetlerinden Soğan Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Şehitkamil OtelleriKıymayı; tuz, karabiber ve az miktarda su ile yoğurun. Bir süre dinlendirdikten sonra ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle yuvarlayın. Soğanları soyup ortadan ikiye bölün. Daha sonra malzemeleri, bir parça soğan bir parça köfte olacak şekilde şişe geçirin. Tüm şişleri, mangalda ya da kömür ateşinde pişirin. Daha sonra kebapları bir tencereye alıp üzerine nar pekmezi dökün. Birkaç dakika ateşte bekletip servis edin. Afiyet olsun.
Gaziantep lezzetlerinden meşhur Gaziantep Usulü Soğan Kebabı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Gaziantep Usulü Soğan Kebabı nasıl yapılır. Şehitkamil lezzetlerinden Gaziantep Usulü Soğan Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gaziantep Usulü Soğan Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...