Külbastı Malzemeleri
- 1 kilo dana bonfile
- 1 adet rendelenmiş domates
- 1 baş dövülmüş sarımsak
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı nane
Gaziantep Şehitkamil'in meşhur yerel lezzetlerinden Külbastı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Şehitkamil OtelleriBonfileyi, 200 gramlık beş parçaya bölün. Bir kâsede; domates, sarımsak, salça ve baharatları karıştırıp bir sos hazırlayın. Etleri, hazırladığınız sosa bulayıp bir süre dinlendirin. Ardından ızgarada pişirin ve servis edin. Afiyet olsun.
Şehitkamil lezzetlerinden Külbastı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Külbastı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Şehitkamil lezzetlerinden meşhur Külbastı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Külbastı nasıl yapılır. Gaziantep Şehitkamil lezzetlerinden Külbastı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Külbastı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...