Taflan Tuzlusu Kavurması Malzemeleri
- 1 kg taflan tuzlusu
- 2-3 adet soğan
- Tereyağı veya fındık yağı
Giresun Espiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Taflan Tuzlusu Kavurması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Espiye OtelleriTaflanın çekirdekleri çıkarılır, tuzunun çıkması için suya konur. Bir tencerede yağ eritilir, ince ince doğranmış soğanlar kavrulur, ardından taflan ilave edilir ve karıştırılarak kavurmaya devam edilir.
Espiye lezzetlerinden Taflan Tuzlusu Kavurması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Taflan Tuzlusu Kavurması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Espiye lezzetlerinden meşhur Taflan Tuzlusu Kavurması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Taflan Tuzlusu Kavurması nasıl yapılır. Giresun Espiye lezzetlerinden Taflan Tuzlusu Kavurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Taflan Tuzlusu Kavurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...