Fasulye Turşusu Kavurması Malzemeleri
- ½ kg fasulye turşusu
- 2 adet soğan
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2-3 diş sarımsak
Giresun Görele'nin meşhur yerel lezzetlerinden Fasulye Turşusu Kavurması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Görele OtelleriTurşu çok tuzluysa tuzunun çıkması için 3-4 saat suda bekletilir. Ardından süzülür ve küçük küçük doğranır. Soğanlar yemeklik doğrandıktan sonra sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavrulur, ince doğranmış sarımsaklar ilave edilir, doğranmış fasulye turşuları eklenir ve fasulyeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirilir.
Görele lezzetlerinden Fasulye Turşusu Kavurması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Fasulye Turşusu Kavurması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Görele lezzetlerinden meşhur Fasulye Turşusu Kavurması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Fasulye Turşusu Kavurması nasıl yapılır. Giresun Görele lezzetlerinden Fasulye Turşusu Kavurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Fasulye Turşusu Kavurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...