Siron Malzemeleri
- 1 kg yufka
- 2 kâse yoğurt
- 1 baş sarımsak
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- Tuz
Giresun Keşap'ın meşhur yerel lezzetlerinden Siron malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Keşap Otelleriİnce rulolar şeklinde sarılan yufkalar 3-4 mm uzunluğunda kesilir, kesilen parçalar tepsiye kesilen yerler üste gelecek şekilde dizilir. Üzerine bolca sarımsaklı yoğurt dökülür, eritilmiş tereyağı gezdirilerek servis edilir.
Keşap lezzetlerinden Siron ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Siron görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Keşap lezzetlerinden meşhur Siron tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Siron nasıl yapılır. Giresun Keşap lezzetlerinden Siron tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Siron videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...