Merevcen Malzemeleri
- 1 kg merevcen
- 1-2 adet soğan
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 adet domates
- Maydanoz
- Tuz
Giresun Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Merevcen malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Giresun OtelleriMerevcenler yıkanıp haşlandıktan sonra süzülür ve doğranır. İnce ince doğranan soğanlar tereyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. Suyu güzelce sıkılmış merevcenler kavrulan soğanın üzerine ilave edilir, karıştırıldıktan sonra tuzu eklenerek 4-5 dakika pişirilir servis tabağına alınarak üzeri domates ve maydanoz ile süslenir.
Giresun lezzetlerinden meşhur Merevcen yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Merevcen nasıl yapılır. Giresun Merkez lezzetlerinden Merevcen tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Merevcen videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...