Samaksa Malzemeleri
- 1 kg kırmızı üzüm
- 3 yemek kaşığı un
- Üzeri için süt
Giresun Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Samaksa malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Giresun OtelleriÜzümler saplarından ayrılarak güzelce yıkanıp suda haşlanır. Haşlanan üzümler kaşık yardımıyla iyice ezilir ve süzgeçten geçirilerek süzülür. Ardından bir tencereye alınan üzümlerin üzerine un ilave edilir, muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir.
Giresun Merkez lezzetlerinden Samaksa ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Samaksa görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Giresun Merkez lezzetlerinden meşhur Samaksa tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Samaksa nasıl yapılır. Giresun Merkez lezzetlerinden Samaksa tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Samaksa videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...