Samaksa

Giresun Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Samaksa malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Giresun Otelleri

Giresun Merkez lezzetlerinden Samaksa tarifi ile sofranıza lezzet katın

Samaksa Malzemeleri

  • 1 kg kırmızı üzüm
  • 3 yemek kaşığı un
  • Üzeri için süt
Samaksa › Yerel Lezzetler | Merkez | GiresunTıkla ve Görseli Büyüt: Samaksa

Samaksanın Tarifi

Üzümler saplarından ayrılarak güzelce yıkanıp suda haşlanır. Haşlanan üzümler kaşık yardımıyla iyice ezilir ve süzgeçten geçirilerek süzülür. Ardından bir tencereye alınan üzümlerin üzerine un ilave edilir, muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir.

Samaksa Görselleri

Giresun Merkez lezzetlerinden Samaksa ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Samaksa görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Samaksa Tarifi

Giresun Merkez lezzetlerinden meşhur Samaksa tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/BuyPhWrHwyw

Samaksa Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Samaksa nasıl yapılır. Giresun Merkez lezzetlerinden Samaksa tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Samaksa videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...