Çalıçileği Çorbası Malzemeleri
- Yarım kg çalıçileği
- 2 adet soğan
- 1 çay bardağı mısır yarması
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 su bardağı kuru fasulye
- 1 adet soğan
- 2 yemek kaşığı tereyağı
Giresun Yağlıdere'nin meşhur yerel lezzetlerinden Çalıçileği Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yağlıdere OtelleriAyıklanmış çalıçileği kaynar suyun içerisine atılır, haşlandıktan sonra süzülür ve suyu sıkılarak doğranır. Bir tencereye doldurulan suyun içerisine haşlanmış mısır yarması ve fasulye eklenerek 10 dakika pişirilir, doğranmış çalıçileği eklenir, 10 dakika daha pişirilir. Ardından ince bir şekilde doğranıp yağda kavrulmuş soğanlar ilave edilerek 10 dakika daha kaynatılır.
Yağlıdere lezzetlerinden Çalıçileği Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Çalıçileği Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Yağlıdere lezzetlerinden meşhur Çalıçileği Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Çalıçileği Çorbası nasıl yapılır. Giresun Yağlıdere lezzetlerinden Çalıçileği Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Çalıçileği Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...