Fıtfıt Haşılı Malzemeleri
- 1 su bardağı bulgur
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- 2 su bardağı su
- 100 gr tereyağı
- Tuz
Gümüşhane Köse'nin meşhur yerel lezzetlerinden Fıtfıt Haşılı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Köse OtelleriSüzme yoğurt suyla karıştırılarak çırpılır ve ocağa alınır. Ardından bulgur ve tuz ilave edilir, kaynayana kadar sürekli karıştırılır. Kaynamaya başlayınca ara sıra karıştırılarak suyunu çekene kadar pişirilir ve 10 dakika dinlenmeye bırakılır. Bu sırada tereyağı eritilir. Dinlenmiş pilav servis tabağına alınır, ortasına bir çukur açılır eritilmiş tereyağı bu çukura dökülerek servis edilir.
Köse lezzetlerinden Fıtfıt Haşılı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Fıtfıt Haşılı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Köse lezzetlerinden meşhur Fıtfıt Haşılı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Fıtfıt Haşılı nasıl yapılır. Gümüşhane Köse lezzetlerinden Fıtfıt Haşılı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Fıtfıt Haşılı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...