Katıklı Çorba Malzemeleri
- 1 su bardağı kuru fasulye
- 1 su bardağı buğday
- 1 su bardağı mısır yarması
- 1 kâse yoğurt
- Tuz
- Nane
Gümüşhane Köse'nin meşhur yerel lezzetlerinden Katıklı Çorba malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Köse OtelleriKuru fasulye, buğday ve mısır yarması 1 gece suda bekletilir, ardından düdüklü tencerede pişirilir. Ayrı bir tencerede bir kâse dolusu yoğurttan ayran yapılır, tuzu eklenir. Pişen fasulye, mısır yarması ve buğday süzülür, ayranın içerisine eklenir, nane ile süslenerek servis edilir.
Köse lezzetlerinden Katıklı Çorba ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Katıklı Çorba görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...