Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi Malzemeleri
- 1 kg fasulye
- 3 adet domates
- 2 adet soğan
- Tuz
- Pul biber
- 500 gr küzüm eti
- Sıvı yağ
- Bulgur
Gümüşhane Kürtün'ün meşhur yerel lezzetlerinden Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kürtün OtelleriFasulyeler yıkanıp ayıklandıktan sonra küçük küçük kırılır. Doğranmış soğan ve biberler yağda kavrulur, ardından kuşbaşı doğranmış domatesler ilave edilir. Kavrulan soğan ve biberler ile fasulye ve et eklenerek tuzu atılır, bir miktar suyla bulgur eklenir ve pişmeye bırakılır.
Kürtün lezzetlerinden Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kürtün lezzetlerinden meşhur Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi nasıl yapılır. Gümüşhane Kürtün lezzetlerinden Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Fasulye Bulgurlusu Pağla Denlisi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...