Gendime Pilavı Malzemeleri
- 2 adet soğan
- 1 su bardağı nohut
- 2 su bardağı buğday
- 500 gr kuşbaşı et
- 4 tatlı kaşığı tereyağı
- 4 tatlı kaşığı salça
- Sıvı yağ
Gümüşhane Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Gendime Pilavı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Gümüşhane Otelleriİnce ince doğranan soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur, üzerine salça ve istenilen baharatlar ilave edilir. 1 gün önceden ıslatılan buğday ve 1 su bardağı nohut eklenir. Biraz kavurduktan sonra etler ve su ilave edilerek orta ateşte yaklaşık 30 dakika pişirilir.
Gümüşhane Merkez lezzetlerinden Gendime Pilavı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Gendime Pilavı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Gümüşhane Merkez lezzetlerinden meşhur Gendime Pilavı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Gendime Pilavı nasıl yapılır. Gümüşhane Merkez lezzetlerinden Gendime Pilavı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gendime Pilavı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...