Herle

Gümüşhane Torul'un meşhur yerel lezzetlerinden Herle malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Torul Otelleri

Gümüşhane Torul lezzetlerinden Herle tarifi ile sofranıza lezzet katın

Herle Malzemeleri

  • 2 su bardağı un
  • 2 çay bardağı irmik
  • 4 su bardağı süt
  • 200 gr bal
  • 150 gr badem
  • 200 gr tereyağı
  • 250 gr pekmez
  • 200 gr kaymak
Herle › Yerel Lezzetler | Torul | GümüşhaneTıkla ve Görseli Büyüt: Herle

Herle Tatlısının Tarifi

Tereyağı eritilir, un ve irmik ilave edilerek kavrulur. Rengi biraz koyulaşınca süt ve bal eklenip pişirilir. Servis tabağına alınan karışım soğuduktan sonra üzerine pekmez dökülür. Kaymak, badem ve meyvelerle süslenerek servise hazır hâle getirilir.

Herle Görselleri

Torul lezzetlerinden Herle ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Herle görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/gumushane/torul/yerel-lezzetler/herle/herle-b6d767.jpg-|-Bu Görsel Herle Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Herle › Herle Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Herle Görselleri (1)
/img/tr/min/gumushane/torul/yerel-lezzetler/herle/herle-68d30a.jpg-|-Bu Görsel Herle Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Herle › Herle Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Herle Görselleri (2)
/img/tr/min/gumushane/torul/yerel-lezzetler/herle/herle-3416a7.jpg-|-Bu Görsel Herle Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Herle › Herle Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Herle Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...