Kemikli Kavurma

Hakkâri Çukurca'nın meşhur yerel lezzetlerinden Kemikli Kavurma malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Çukurca Otelleri

Hakkari Çukurca lezzetlerinden Kemikli Kavurma tarifi ile sofranıza lezzet katın

Kemikli Kavurma Malzemeleri

  • 1 kg kemikli et
  • İç yağı ya da 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2-3 adet defne yaprağı
  • tuz
  • 2 litre sıcak su
Kemikli Kavurma › Yerel Lezzetler | Çukurca | HakkariTıkla ve Görseli Büyüt: Kemikli Kavurma

Kemikli Kavurma Yemeğinin Tarifi

Et iyice yıkandıktan sonra suyu süzülür tencereye alınarak kapağı kapalı bir şekilde suyunu salıp çekene kadar pişirilir. Ardından 2 litre sıcak su ilave edilir. İç yağı veya tereyağı eklendikten sonra doğranan soğan ve sarımsaklar da içine atılır, pişirmeye devam edilir.15 dakika sonra defne yaprakları eklenir. Etin pişmesine yakın tuz serpilir ve suyunu tamamen çekene kadar kavrulur.

Kemikli Kavurma Görselleri

Çukurca lezzetlerinden Kemikli Kavurma ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kemikli Kavurma görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/hakkari/cukurca/yerel-lezzetler/kemikli-kavurma/kemikli-kavurma-72b32a.jpg-|-Bu Görsel Kemikli Kavurma Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Kemikli Kavurma › Kemikli Kavurma Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kemikli Kavurma Görselleri (1)
/img/tr/min/hakkari/cukurca/yerel-lezzetler/kemikli-kavurma/kemikli-kavurma-f71771.jpg-|-Bu Görsel Kemikli Kavurma Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Kemikli Kavurma › Kemikli Kavurma Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kemikli Kavurma Görselleri (2)
/img/tr/min/hakkari/cukurca/yerel-lezzetler/kemikli-kavurma/kemikli-kavurma-ea5d2f.jpg-|-Bu Görsel Kemikli Kavurma Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Kemikli Kavurma › Kemikli Kavurma Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kemikli Kavurma Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...