Sengeser Malzemeleri
- 1 kg kuşbaşı et
- ½ kg mercimek
- 2 adet soğan
- Kurut
- Yağ
- Salça
- Tuz
Hakkâri Derecik'in meşhur yerel lezzetlerinden Sengeser malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Derecik OtelleriEt ve mercimek ayrı ayrı pişirilir. Başka bir tencereye istenilen miktarda salça eklenir, üzerine pişen et ve mercimek ilave edilir, tuz ve su eklenerek orta ateşte 15 dakika pişirilir. Ayrı bir kapta kurut suyla ezilir ve servis tabağına alınan yemeğin üzerine dökülerek servis edilir.
Derecik lezzetlerinden Sengeser ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sengeser görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Derecik lezzetlerinden meşhur Sengeser tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sengeser nasıl yapılır. Hakkari Derecik lezzetlerinden Sengeser tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sengeser videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...