Cembeli Tatlısı Malzemeleri
- Bayat ekmek
- 250 gr tereyağı
- 1 su bardağı pekmez
Hakkari Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Cembeli Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Hakkari OtelleriBayat ekmekler küçük parçalara bölünür. Tereyağı bir tavada eritildikten sonra ekmekler yağın üzerine ilave edilir ve hafif kızarana kadar karıştırılır. Ekmekler yağı çekince üzerine 1 su bardağı pekmez eklenir. Birkaç dakika kısık ateşte pişirildikten sonra servis edilir.
Hakkari Merkez lezzetlerinden Cembeli Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Cembeli Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...