Çevirmeli Pilav

Hakkâri Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Çevirmeli Pilav malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Hakkari Otelleri

Hakkari Merkez lezzetlerinden Çevirmeli Pilav tarifi ile sofranıza lezzet katın

Çevirmeli Pilav Malzemeleri

  • 500 gr pirinç
  • 1 kâse tavuk göğüs eti
  • 1 kâse nohut
  • 3 adet sivri biber
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
Çevirmeli Pilav › Yerel Lezzetler | Merkez | HakkariTıkla ve Görseli Büyüt: Çevirmeli Pilav

Çevirmeli Pilav Yemeğinin Tarifi

Tavuk göğüs eti ve nohut ayrı yerlerde haşlanır. Başka bir tencerede biberler yağ ile kavrulur, üzerine haşlanan et ve nohut ile yıkanmış pirinç ilave edilir, su ve tuz eklenerek pişmeye bırakılır. Piştikten sonra bir tepsiye ters çevrilerek servise hazır hâle getirilir.

Çevirmeli Pilav Görselleri

Hakkari Merkez lezzetlerinden Çevirmeli Pilav ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Çevirmeli Pilav görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/hakkari/merkez/yerel-lezzetler/cevirmeli-pilav/cevirmeli-pilav-093f65.jpg-|-Bu Görsel Çevirmeli Pilav Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Çevirmeli Pilav › Çevirmeli Pilav Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Çevirmeli Pilav Görselleri (1)
/img/tr/min/hakkari/merkez/yerel-lezzetler/cevirmeli-pilav/cevirmeli-pilav-3295c7.jpg-|-Bu Görsel Çevirmeli Pilav Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Çevirmeli Pilav › Çevirmeli Pilav Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Çevirmeli Pilav Görselleri (2)
/img/tr/min/hakkari/merkez/yerel-lezzetler/cevirmeli-pilav/cevirmeli-pilav-68d30a.jpg-|-Bu Görsel Çevirmeli Pilav Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Çevirmeli Pilav › Çevirmeli Pilav Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Çevirmeli Pilav Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...