Çevirmeli Pilav Malzemeleri
- 500 gr pirinç
- 1 kâse tavuk göğüs eti
- 1 kâse nohut
- 3 adet sivri biber
- 1 su bardağı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
Hakkâri Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Çevirmeli Pilav malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Hakkari OtelleriTavuk göğüs eti ve nohut ayrı yerlerde haşlanır. Başka bir tencerede biberler yağ ile kavrulur, üzerine haşlanan et ve nohut ile yıkanmış pirinç ilave edilir, su ve tuz eklenerek pişmeye bırakılır. Piştikten sonra bir tepsiye ters çevrilerek servise hazır hâle getirilir.
Hakkari Merkez lezzetlerinden Çevirmeli Pilav ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Çevirmeli Pilav görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...