Hatay Hassa lezzetlerinden Tepsi Kebabı tarifi ile sofranıza lezzet katın
Tepsi Kebabı Malzemeleri
750 gram az yağlı kıyma
2 adet çarliston biber
2 adet kapya biber
1 adet kuru soğan
5 diş sarımsak
Bir tutam maydanoz
1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı salça
Üzeri İçin
3 adet dilimlenmiş domates
1 tatlı kaşığı salça
6 adet sivri biber
Tepsi Kebabı Yemeğinin Tarifi
Biberleri, soğanı, sarımsakları ve maydanozu büyük parçalara ayırıp mutfak robotundan geçirin. Ardından karışımı bir kaba alın. Üzerine baharatları ve kıymayı ekleyip birkaç dakika yoğurun. Kıvam alan köfteyi, tereyağ ve salça ile yağladığınız fırın tepsisine yayın. Harca, elinizle bastırarak köftenin tüm tepsiyi kaplamasını sağlayın. Daha sonra dilimlenmiş domates ve biberleri de köftenin üzerine dizin. Ayrı bir yerde salçayı, bir miktar sıcak su ile seyreltin ve köftenin üzerine gezdirin. Tepsi kebabını, 200 derecede ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Tepsi Kebabı Görselleri
Hassa lezzetlerinden Tepsi Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tepsi Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Hassa lezzetlerinden meşhur Tepsi Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır Yemek Videoları
Tepsi Kebabı nasıl yapılır. Hatay Hassa lezzetlerinden Tepsi Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tepsi Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.