Hettüş Salatası Malzemeleri
- 3 dilim doğranmış bayat ekmek
- 2 adet doğranmış soğan
- 1 demet kıyılmış semizotu
- 2 adet doğranmış domates
- Yarım limonun suyu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı sirke
- Tuz
Hatay Payas'ın meşhur yerel lezzetlerinden Hettüş Salatası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Payas OtelleriBayat ekmek ve soğanları bir salata kâsesine alın. Üzerlerine sirke döküp karıştırın. Ardından semizotu, domates, limon suyu, zeytinyağ ve tuzu ekleyip tüm malzemeleri harmanlayın. Afiyet olsun.
Payas lezzetlerinden Hettüş Salatası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Hettüş Salatası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...